Hej och välkommen till Edis blogg!

Kul att du hittat hit. Här får du tips om hur du får en vältränad kropp, om italienska bilar, design och recept som dryper av olivolja och parmensan. Däremellan ska ni få lära känna den ärliga och öppna kille som jag är, bakom alla rubriker i skvallerpress och sjuka rykten i sociala media.

Jag är född i Potenza i Södra Italien. Mitt efternamn, Falaguerra, är påhittat av min farfar och betyder ungefär ”kriga”. Jag minns honom som en arg, skallig gubbe, som bråkade med kyrkan, grannar och poliser. Alla som kom i vägen. Hur som helst hade han en del olja på sin bondgård och när han dog så ärvde vi en hel del pengar. Av alla ställen i världen så flyttade vi till Trollhättan, där pappa fick jobb på Saab. Jag var fem år då.

Att växa upp som invandrare i Trollhättan vid den här tiden var faktiskt inga större problem. Folk var rätt nyfikna och positiva. Jag var faktiskt stolt över mitt ursprung och gjorde mig själv till en kliché av vad jag trodde att folk trodde om italienare. Jag hade en tunn, svart mustasch, tränade fotboll och styrketräning som en galning, hade bara dyra märkeskläder och var en riktig mammagris. Annat är det nu!