Att jobba som fotomodell

År 2012 var jag med på omslaget av min första fitnesstidning, något som förändrade hela mitt liv kan man säga. Från att ha varit en vanlig träningstokig invandrare från Trollhättan, blev jag helt plötsligt någon. Folk började känna igen mig på gymmet och ute på stan. Tjejerna hängde som klasar, och jag kunde ha flera om dagen om jag hade velat. Ska jag vara riktigt ärlig var det inte bara tjejer som stod på kö… Jag hade några vansinnigt roliga år, med mycket resor, hotellnätter, fester och såklart också mycket jobb. Förutom fitnessmodell gick jag en del modevisningar, men inget märkvärdigt.

När man tränar tar man en hel del kosttillskott, och plötsligt skapades rykten om att jag skulle hålla på med droger. Något som höll på att förstöra min modellkarriär totalt. Men 2014 kom vändningen. Jag fick möjlighet att gå en utbildning som personlig tränare och plötsligt förstod folk att jag hade en hjärna bakom min snygga yta och stora käft. Sedan dess har jag byggt upp min kundstock och idag jobbar jag med allt från skådisar till C-kändisar och företagsledare. Jag älskar det jag gör!

Jag har en stor passion för italiensk mat och vin. För oss italienare är mat nästan som en religion och vi tävlar med varandra om vems släkt som har det godaste receptet på tomatsås och vem som kan tillaga den bästa hemgjorda pastan och koka den så där perfekt ”al dente”. Jag är kung i köket. Det tur att jag tränar, annars skulle jag se ut som en fricadell i megaformat.